miercuri, 1 decembrie 2010

Singură.

Se uită la cană.Lăsase urme de ruj pe marginea ei.Ei...şi ce?!
Din nou pierdea vremea în cafeneaua asta împuţită,singură.O cafenea proastă,cu cafea de căcat,brioşe necoapte,şi cu miros de ţigară , dar pe care o frecventa destul de des.De ce? SIMPLU. Acolo fusese cu el .Ca să fie mai "intimi". Intimi pe mă-sa. Intr-adevăr ...până şi azi era aproape singură in cafenea.Mai era un tip,la masa de lângă ea,care fuma liniştit si îngândurat.Parea trist.Melancolic.Îi placea imaginea de ansamblu.Ea,singură,cu o ceaşcă de cafea neagră în faţă.El, singur, gandindu-se probabil la o altă "ea". Acum m-ai lipsesc tipii de la nu ştiu ce telefonie mobilă care să le facă "LIPEALA".Dar nu există oameni care să facă ceva ... doar aşa.Pentru a face ceva bun.Bineinteles că nu.Există doar interese.
Mai luă o gură din cafeaua aia de căcat.

6 comentarii:

  1. In primul rand "mai" in contextul ala se scrie legat. In plus, poti creea o atmosfera cotidiana si fara limbajul ala. Dar mai presus de toate, invata limba romana.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Andra Multumesc.Apreciez.
    @Adelina Stan: Iti multumesc foarte mult pentru ca m-ai corectat ,si pentru sfat:). Voi incerca sa tin cont de el. Chiar aveam de gand sa-mi cumpar o carte cu care sa invat Limba Romana in 7 zile. Dupa cum ai observat unora chiar le place cacatu asta (pentru ca mie asa imi place sa vorbesc) ,chiar daca am scris ''m-ai'' in loc de ''mai''.Multumesc inca o data pentru sfaturi.Liber!

    RăspundețiȘtergere
  3. apropo.nici nu o sa corectez.Pur si simplu pentru ca sunt mult prea taranca si incapatanata ca sa o fac.

    RăspundețiȘtergere